بهاره هدایت آزاد می‌شود | حکم ندا ناجی تغییر کرد

سخنگوی قوه قضائیه با اشاره به پرونده‌های دو فعال سیاسی زن که در بازداشت به سر می‌برند از تقلیل حکم یکی خبر داد و زمان آزادی دیگری را اعلام کرد.
کد خبر: ۹۵۹۹۶۵
| |
10542 بازدید

بهاره هدایت آزاد می‌شود | حکم ندا ناجی تغییر کرد


به گزارش تابناک به نقل از مهر، غلامحسین اسماعیلی سخنگوی قوه قضائیه در بیستمین نشست خبری خود که امروز سه‌شنبه ۲۹ بهمن در محل دادگستری استان تهران در حال برگزاری است، در پاسخ به این سوال که در روزهای اخیر شاهد بازداشت فعالان سیاسی از جمله بهاره هدایت بودیم آیا این بازداشت‌ها ربطی به انتخابات دارد، گفت: بازداشت در حراست دانشگاه انجام نشده و هیچ ربطی هم به انتخابات ندارد.

وی افزود: بازداشت وی خارج از دانشگاه بوده و اگر ادعایی در مورد ضرب و شتم باشد حتما رسیدگی می‌کنیم. این فرد اتهاماتی غیر از موضوع انتخابات دارد. اگر تا الان آزاد نشده باشد، تا غروب - با توجه به تامین وثیقه - آزاد می‌شود. همچنین حکم ندا ناجی هم صادر شده و دادگاه بدوی محکومیت وی را به یک‌دوم تقلیل داده است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت